2.ročník
SLAVNOSTNÍ ZPŮSOBY OBSLUHY
– pro předem objednané uzavřené společnosti, slavnostní obsluhu dělíme na dvě formy
1) Banketní obsluha – hosté sedí u slavnostní tabule dle zasedacího pořádku, pokrmy se překládají z mís z levé strany, na předem založený talíř, nejprve 2/3 pokrmu, poté nachservis.
2) Rautová obsluha – hosté se volně pohybují po místnosti (nemusí mít místo k sezení), pokrmy si vybírají a překládají u nabídkových stolů (studených, teplých), číšníci nabízí nápoje z plat, nebo je zde nápojový stůl. Obsluha se dělí do tří skupin, jedna skupina doplňuje nabídkové stoly, jedna pracuje u nápojových stolů a třetí debarasuje
Více naleznete ve 3.ročníku pod odkazem slavnostní hostiny.
Kontakt
-
Sauer Aleš
Bc. Pastorová Andrea
SŠGS
Masarykovo náměstí 2
Nová Paka 514 01
Česká republika - stolniceni@stolniceni.cz
Social Networks
Stolničení online
Praktický pomocník a rádce.
© 2022 All Rights Reserved.