2.ročník
SKUPINOVÝ SYSTÉM OBSLUHY
– opět se používá při jednoduché obsluze, při velkých akcích
– skupina pracovníků vedená vrchním číšníkem obsluhuje dle předem dohodnutých pravidel
– všichni dělají všechno (přípravu pracoviště, servis pokrmů a nápojů, úklid)
– pokrmy hradí pořadatel akce většinou hromadně, nápoje si mohou hosté platit odděleně
– jedná se například o obsluhu během přestávek na školeních, stravování zájezdu apod.
– podkladem pro účtování pokrmů bývají útržky nebo poukázky, vydané hostům předem pořadatelem akce
– doplňkem může být nabídka občerstvení za hotové, které je nabízeno pomocí nabídkových vozíků a stolů
– nápoje si hosté mohou volně vybírat a hradit v soukromě
Kontakt
-
Sauer Aleš
Bc. Pastorová Andrea
SŠGS
Masarykovo náměstí 2
Nová Paka 514 01
Česká republika - stolniceni@stolniceni.cz
Social Networks
Stolničení online
Praktický pomocník a rádce.
© 2022 All Rights Reserved.