2.ročník
KAVÁRENSKÝ ZPŮSOB OBSLUHY
– používá se ve společenských střediscích, kde se neprostírají ubrusy a převládá zde konzumace nápojů (kavárny, klubovny, cukrárny, hotelové haly)
– pokrmy se podávají podle pravidel jednoduché obsluhy
– před konzumací prostíráme stůl anglickým prostíráním
– po konzumaci vše debarasujeme
– nápoje se podávají na samostatných táccích, pro každého hosta samostatně
– tácek s nápojem zůstává na stole po celou dobu konzumace, do další objednávky
– ke kávě se podává voda ve sklence o obsahu 0,1l
Kontakt
-
Sauer Aleš
Bc. Pastorová Andrea
SŠGS
Masarykovo náměstí 2
Nová Paka 514 01
Česká republika - stolniceni@stolniceni.cz
Social Networks
Stolničení online
Praktický pomocník a rádce.
© 2022 All Rights Reserved.